Imajući u vidu da će se redovna godišnja sednica Skupštine Zajednice instituta Srbije održati u februaru 2018. godine, molimo da nas obavestite ukoliko za vaš institut postoji izmena broja predstavnika instituta u Skupštini, samih predstavnika ili njihovih e-mail adresa, a radi ažuriranja evidencije za naknadno slanje poziva na sednicu. U nastavku se nalazi tabela sa predstavnicima u Skupštini sačinjena uoči prošlogodišnje sednice uz unete naknadno dostavljene izmene, radi provere evidencije.

Takođe, molimo da nam iste informacije o predstavnicima u Skupštini dostave i instituti koji nam ranije nisu bili dostavili iste informacije i koji se iz ovog razloga ne nalaze u tabeli iz priloga (pozivi na sednicu Skupštine su stoga bili slati direktorima kao zakonskim zastupnicima prošle godine).

Podsećamo da prema Statutu Zajednice instituti članovi Zajednice delegiraju predstavnike u Skupštinu tako što institut član na 50 ili manje istraživača u naučnom zvanju u radnom odnosu u tom institutu delegira jednog predstavnika, a ako broj istraživača u tom institutu prelazi 50, na svakih pređenih 50 istraživača institut delegira još jednog predstavnika.

Informacije u vezi s delegiranjem predstavnika instituta u Skupštini molimo da nam dostavite do kraja meseca januara 2018., u pisanom obliku (potpisano od strane direktora i pečatirano), skenirano putem mail-a ili redovnom poštom.

Tabela ranije prijavljenih predstavnika